Partneři

Proběhlo první předání podpor

Dnešního dne 21.6.2012, v sídle Nadačního fondu Incrementum, proběhlo slavnostní předání prvních podpor z rukou členů správní rady.  V souladu s dřívějším rozhodnutím se prvními příjemci stali Honza a Markéta, to vše za účasti paní ředitelky Dětského domova Domino Plzeň a dvou jejich nejbližších strejdy a tety. Oba mladí lidé projevili nadání a vůli jít za svým cílem a k tomu jim mají napomoci předmětné dary.

Honza převzal notebook, na kterém se bude moci věnovat své velké zálibě, kterou zároveň studuje, tedy počítačové grafice. Nebude nadále závislý pouze na PC ve škole, což je zvlášť teď před prázdninami hodně aktuální, ale bude moci pracovat s designem už i doma v dětském domově.

Markéta se dočkala vytouženého vybavení k westernovému ježdění na koních, se kterými tráví svůj veškerý volný čas. Vybavení sestává z nepromokavého stylového pláště, kovbojského klobouku a speciálních jezdeckých návleků, tzv. chapsů. Právě tyto oblekové doplňky jí scházely k pocitu úplného splynutí s koněm i tímto životním stylem.

Celý akt se odehrál v milé a příjemné atmosféře a věříme, že pro oba příjemce byl stejně významným krokem ke splnění snů jako pro zúčastněné členy správní rady.